Сб, 18/05/24, 10:59

Приветствую Вас Гостья | RSS

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 121
  • 1
  • 2
  • 3
  • 120
  • 121
  • »
Форум » Форум » Любое безобразие » НАЗОЙЛИВАЯ РЕКЛАМА НА ВСЕХ БЕСПЛАТНЫХ САЙТАХ UCOZ (НАЗОЙЛИВАЯ РЕКЛАМА НА ВСЕХ БЕСПЛАТНЫХ САЙТАХ UCOZ)
НАЗОЙЛИВАЯ РЕКЛАМА НА ВСЕХ БЕСПЛАТНЫХ САЙТАХ UCOZ
Валерий_СЕВЕРИНДата: Вс, 17/04/11, 15:04 | Сообщение # 1
Новичок
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Сегодня зашёл на сайт и увидел рекламу на всех страницах моего сайта! wacko Я предлагаю всем создателям сайта начать объединятся так бы скажем в группы и вместе помогять друг другу для того чтобы убрать рекламу на наших сайтах! Напомню, что для того чтобы убрать рекламу, нам нужно заплатить 3$ в месяц (90 руб. (24 грн.)) Естнственно я и сам по себе не особо ещё хочу платить за то, чтобы убрать эту назойливую рекламу на сайте! Вот я и предлягаю всем кто не безразличен (не только администраторов сайтов а и др. пользователям) давайте как-то объединимся и будем друг другу помогать в том чтобы оплатить за удаление рекламы с наших сайтов! Я имею ввиду сл. к примеру: 3 чел. объединилось и я кинул себе на Web Mone 8 грн., 2 чел. мне на кошелёк кидает 8 грн. и 3-й! В итоге выходит 24 грн., я оплачиваю услугу убора рекламы на моём сайте! Далее, берём 2 чел. я кидаю ему на кошелёк 8 грн., он кидает себе на кошелёк 8 грн. и 3 чел. кидаем 2 чел. на кошелёк 8 грн. Далее всё тоже происходит с 3 чел. В итоге получается, мы сразу не платим 24 грн., а каждый платит по 8 грн. в месяц и при этом мы помогаем друг другу. Потом, когда нас объединится к примеру 6 чел., мы будем платить не по 8 грн., а уже по 4 грн., за каждый сайт! Ну как вам моё предлжение? Посотрудничаем? Да, и кто знает где можно заработать лишний рубль, делитесь! Помогите нам пожалуйста! http://vals.ucoz.ua/forum/32-43-1
 
ГостьяДата: Пн, 07/05/12, 10:22 | Сообщение # 2
Группа: Гости





Заходим все в чат 9616227
 
WhisperravenltДата: Чт, 18/10/12, 17:18 | Сообщение # 3
Группа: Гости





http://kuhovarka.ru/user/Fearlessbinderlt/
http://mlmgo.ru/user/Direcasterlt/
http://rubin.kiev.ua/user/Brightbinderlt/
http://live-mega-portal.ru/index.php?subaction=userinfo&user=Anagamandlt
http://sxemi.ru/user/Saberwinglt/


http://allessentialspa.com/index.php?action=profile;u=115385
http://kino-media.org/user/Shadowshaperlt/
http://f-fmobi.ru/user/Mozanlt/
http://www.oozsoft.com/user/Dawnravenlt/
http://gsuvov.gixx.ru/user/Ironbringerlt/
 
carrppovvДата: Сб, 27/10/12, 23:20 | Сообщение # 4
Группа: Гости





Какие стены?
Перегородки, http://slomgroup.ru/rasshirenie-proema/ - Расширение проема являются, точно статут, построены по созданию alias отдельных комнат внутри дома, http://slomgroup.ru/proemy-v-stenah/ - Проёмы в стенах либо в частную житье, или позволить им красоваться использованы чтобы различных целей. Примерно, http://slomgroup.ru/demontazh-santehkabin/ - Демонтаж сантехкабины пространство для работы сиречь учебы требует различных освещение и мебель, чем место ради спального места разве развлечение. Кроме того, изучение местности, как правило, требуют некоторые свет и покой. Изолированные перегородки позволительно пользоваться, дабы изолировать пространство в вашем доме, для дать людям тихое сторона, где они могут работать и спокойно работать - разве, где они могут исполнять какой-то шум, не мешая другим. Перегородки почасту используется для переноса электропроводка и сантехника. Хорошо изолированы перегородки могут также помочь в регулирование температуры, звукоизоляции и огнестойкости.
 
Marina2200Дата: Вт, 20/11/12, 00:14 | Сообщение # 5
Группа: Гости





Вітаю . 3 місяці тому купила новий Samsung Galaxy Tab, але він мені не сподобавсяhttp://era-apple.com/ios - . Порадьте , чи варто купувати iPad, і чи доцільно чекати iPad Mini?
 
Sveta3703Дата: Вт, 20/11/12, 23:03 | Сообщение # 6
Группа: Гости





Це жах! У нас уряд зовсім впали в маразм ? ? ? !
Ось що я знайшла :
 
Першого листопада, як відомо , набула чинності Постанова уряду Російської Федерації від 26 жовтня 2012N 1101 « Про єдину автоматизованій інформаційній системі « Єдиний реєстр доменних імен , покажчиків сторінок сайтів в інформаційно - телекомунікаційній мережі « Інтернет » і мережевих адрес , які містять інформацію , поширення якої в Російській Федерації заборонено » .
...З тим , як працює нова постанова , вже встигли познайомитися засновники торрент-трекера rutrackerhttp://fintrud.com.ua/ - .org. Одержавши повідомлення про те , що rutracker.org потрапив до реєстру під номером 106, співробітники трекера поспішили вилучити зазначений пост ( термін - протягом доби ) і відразу ж повідомили державний орган по електронній пошті .
 
В яку срань наша країна котиться ... У найближчому майбутньому в кайданах будемо ходити ! !
Хто що думає з цього приводу ?
 
IrrinethibeДата: Чт, 29/11/12, 09:31 | Сообщение # 7
Группа: Гости





Imagine what if there was found system which teach win a lottery 98% of time. See this website if you want to win lottery almost every time you play ...
http://how-to-win-a-lottery.net - win a lottery
 
llampochkaДата: Ср, 05/12/12, 15:14 | Сообщение # 8
Группа: Гости





Подскажите где можно нормольно заказать курсовую без кидалово.За ранее спасибо. Извиняюсь если не в тот раздел
 
Oksana8167Дата: Сб, 08/12/12, 19:38 | Сообщение # 9
Группа: Гости





Привіт усім ! Порадьте гру в жанрі квест . У мене є донька, їй 8- років , і їй потрібні ігри для розвиткуhttp://roomfilms.com/ - . Пробували Nevosoft , але їх треба оплачувати .
Є що-небудь в цьому жанрі ?
Спасибі .
 
Alla4818Дата: Сб, 08/12/12, 21:54 | Сообщение # 10
Группа: Гости





Добрий час доби . я дуже люблю дивитися фільми . Кожен день я сідаю за серіали , але , на жаль , це зжирає велику кількість часуhttp://carplace.net/ - . І якщо зависну на якомусь фільмі , то не уторвусь . І в цьому випадку ні робота не йде , ні на сім'ю не вистачає часу . Підкажіть, чи є такіепроігривателі , які володіють функцією прискореного перегляду фільмів, щоб можна було дивитися на трохи більшій швидкості ?
 
Oksana3508Дата: Вс, 09/12/12, 22:43 | Сообщение # 11
Группа: Гости





Мій друг великий кіноман . Він дивиться всі прем'єри , а більше він любить фантастичні фільми . Слід сказати , що він взагалі нічого не читаєhttp://upmobile.org/ - . А коли нам задають прочитати якусь книгу , він тут же сідає шукати її екранізацію .
 
А я більше люблю спершу прочитати книгу , а потім дивитися фільм . Я вважаю , кіно не може так детально висловити те , що намагався розповісти автор книги і глядач , не читав , того ж , Жюля Верна , не в силах зрозуміти всю красу і загадковість його книг .Як ви вважаєте , що насправді краще : прочитати книгу , а потім подивитися фільм або просто піти в кіно , а книгу здати в макулатуру ?
 
woobelorsДата: Вт, 11/12/12, 23:23 | Сообщение # 12
Группа: Гости





у нас на вышеприведенном веб-сайте http://kozhmaster.ru/ - http://kozhmaster.ru/ вы сможете купить http://kozhmaster.ru/shop/CID_36_rhyme.html - чехол для htc rhyme. мы имеем длинный стаж , и тысячи заказчиков счатливы работать с нами. заходите на вышеприведенный интернет-ресурс и вы сами все увидите.
 
Marat8824Дата: Пт, 14/12/12, 02:58 | Сообщение # 13
Группа: Гости





Здравствуйте . Хотів запитати ваші думки на той рахунок , що технічний прогрес сьогодні відбувається настільки стрімко , що просто не встигаєш накопичити на це грошіhttp://gigfile.ru/ - .
Адже насправді , коли я був простим студентом , мені півроку потрібно було збирати 100 баксів на пишучий Сидіра . А незабаром ці сідіроми коштували не більше 20.
Аналогічно у мене було з відеокартою , на неї я виклав всю свою зарплату , а через кілька років нові ігри вона вже не тягнула . Та що ж це таке ?Чи є сенс встигати за новинками , якщо час летить , а наша зарплата неухильно знецінюється ?
І коли , нарешті, технічний прогрес хоч трохи призупиниться , щоб підтяглися відстаючі ?
 
Harlam3645Дата: Вт, 18/12/12, 06:24 | Сообщение # 14
Группа: Гости





У мене встановлений вінчестерів Samsung 200Gb . Я не можу його відформатувати . Пробував очистити розділи , але вдається від сили 30 Gb .
 
Коли пробую відформатувати , видалити дані , змінити / перемістити розділи тощо , спочатку все на перший погляд йде нормально , але потім спостерігаю зависання і подальша перезавантаженняhttp://basenewsoft.ru/ - .
Після цього споглядаю синій екран , який ввічливо повідомляє про те , що виникли проблеми з фізичною пам'яттю .
 
Вставляю другий вінчестер - все працює нормально . Підкажіть , що можна зробити?

Добавлено (18/12/12, 06:24)
---------------------------------------------
Всім привіт . пару тижнів тому загорівся ідеєю купівлі приставки тому що комп'ютер вже набрид , і згадати , так би мовити , дитинство ( гра з джойстиком у телека ) ​​дуже хочеться .
Раніше не розумів резону покупки приставок , але вже зрозумів ) )
Цікавлюся спортивними симуляторами - fifa , nhl . крім цього Мортал Комбатhttp://sertorrent.ru/ - . Стрілялки лише на PC .
Що купити ? чи все ж є у кого інформація цікава про PS4 і XBOX 720

 
Vasilii0536Дата: Сб, 22/12/12, 22:10 | Сообщение # 15
Группа: Гости





Однак цікаву статтю нарив . Діліться міркуваннями , хто з вас буде новою вакциною захищатися , хто традиційної , а хто просто мити ніс ( і рот ) милом smile
Я ж вважаю засилля комерційних " пугателей народу " , вже віджило своєhttp://icc-concern.org/ - . Просто черговий тренд тупоголові з різних сторін - з першої погані люди обманом намагаються нажітся , з другої багато хто не хоче підвищувати власний рівень освіченості , і сильно довіряють усьому що показують по TV .
www.supotnitskiy.ru/stat/stat63.htm
 
Форум » Форум » Любое безобразие » НАЗОЙЛИВАЯ РЕКЛАМА НА ВСЕХ БЕСПЛАТНЫХ САЙТАХ UCOZ (НАЗОЙЛИВАЯ РЕКЛАМА НА ВСЕХ БЕСПЛАТНЫХ САЙТАХ UCOZ)
  • Страница 1 из 121
  • 1
  • 2
  • 3
  • 120
  • 121
  • »
Поиск: